MCDONALD'S BREDA CENTRUM

MCDONALD'S BREDA CENTRUM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 828 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Breda Centrum. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 8:20 De bestelling was niet compleet. En de dingen die we wel ontvingen waren koud.
13 aug 2022 om 22:46 Weer een dubbele bezorging dus weer bezorgtas over vol dus weer alle drinken door de tas ..
13 aug 2022 om 19:49 Bezorging was op tijd bicmac broodje was oud en het drinken zat scheef in de tas. Dus die was nat
11 aug 2022 om 19:50 Zoals altijd; Prima
11 aug 2022 om 0:01 de 2e keer al dat mijn bestelling niet klopt... 20 kipnuggets besteld geen kipnuggets!!! gewoon bestelling van andere klant ontvangen!!!
9 aug 2022 om 0:19 Slechte bezorging eerst krijg je je drinken Kwartier later je eten , dus dat was ondertussen al koud geworden Dus al met al zeer slecht McDonald's gebeld van daaruit wordt gezegd dat je bij thuisbezorgd moet zijn Ook dat is heel krom
8 aug 2022 om 18:16 Bestelling duurde 1 uur en 50 minuten voordat het aankwam. 2 grote bekers drinken lagen op z'n kop in de bezorgtas, 3 sauzen vergeten en al het eten was koud. Dit is de beste Macdonalds in Nederland
7 aug 2022 om 19:20 De levering duurde enorm lang, er was een deel niet geleverd. Dit kon niet nageleverd worden alleen via thuisbezorgd. Thuisbezorgd stuurt een mail we zullen het bedrag crediteren. Niet echt leuk als je kinderen hebt die samen willen eten.
6 aug 2022 om 17:44 hele verkeerde bestelling tenslotte nog zelf gegaan
31 jul 2022 om 22:25 Bestelling ging verkeerd. Gemeld bin MacD maar die verwees mij naar Thuisbezorgd, Geen telefoonnummer beschikbaar, wel een mailadres van maar kreeg daar een automatisch antwoord van dat ze het snel zouden oplossen. Er is niets mee gedaan,,
30 jul 2022 om 21:49 Eten was zo goed als koud.
28 jul 2022 om 16:12 Koud eten. Bezorger kiest onnodige lange route.