MCDONALD'S BREDA CENTRUM

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1753 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Breda Centrum. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 9:38 Heerlijk standaard Mac Donalds maaltijd. Alles beetje afgekoeld, vrij standaard voor bezorging.
18 mei 2024 om 23:02 Eten was koud toen het hier aankwam :(
18 mei 2024 om 7:24 Warm, bezorging was goed.
16 mei 2024 om 20:14 Vwrschrikkelijk dit. Duurde 1 uur en 3 kwartier bijna voordat bestelling werd bezorgd! Schandalig
15 mei 2024 om 19:24 Bezorger was top, vriendelijke kerel, beleefd en was er snel (binnen 7 min). Eten was koud, slappe friet en daardoor niet echt lekker. Nog proberen te bellen, maar werd tot 2x toe niet opgenomen. Jammer dit.
10 mei 2024 om 8:52 Geweldig
9 mei 2024 om 19:46 Bestelling geannuleerd…
7 mei 2024 om 19:56 From all the times I ordered food from this mc, i never received the meal either complete or not spoiled by the drink that constantly spills over... absolutely ridiculous
6 mei 2024 om 22:12 Ik ben blij dat McDonald's ook bij mij kan komen maar voor dit geld vond ik het duur en erg koud niet echt lekker
5 mei 2024 om 10:03 Wederom spijt dat ik het weer heb besteld. Eten was koud en had duidelijk al een langere tijd gestaan voordat het werd bezorgd.
5 mei 2024 om 8:46 Zoals 90 procent van de tijd de cola omgevallen in de tas en de friet koud
1 mei 2024 om 11:17 Duur!!!