MCDONALD'S BREDA CENTRUM

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1054 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Breda Centrum. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 20:12 Er ontbrak 2 x curry saus waar ik wel voor heb betaald vind dit jammer
28 nov 2022 om 21:32 Zo veel slechte recensies maar ik heb nooit een slechte ervaring gehad. Eten was op tijd en nog warm. Bezorger heel aardig en alle andere bestellingen die hij had waren netjes verpakt en verdeeld. Dus weet niet hoe zo veel mensen verkeerd ontvangen
28 nov 2022 om 21:25 Geschatte bezorgtijd werd steeds verlengd. Daarnaast was het eten erg koud. Ik weet wat ik kan verwachten van McDonalds, maar dit was wel heel koud
28 nov 2022 om 16:05 bestelling super snel ontvangen, maar bij het uitpakken miste een gedeelte van de bestelling
28 nov 2022 om 7:41 Bestelling was er binnen de aangegeven tijd. De burgers waren prima, helaas was de friet nog rauw..
27 nov 2022 om 19:55 Perfect op tijd bezorgd! We hadden om 15.00 voor 17.00 gevraagd en klokslag 17.00 uur werd er aangebeld door de bezorger. Erg vriendelijk was de bezorger.
27 nov 2022 om 19:43 Saus vergeten en koud
27 nov 2022 om 19:18 Eten was koud en de milkshake was net melk met een smaakje
27 nov 2022 om 13:58 Slecht! Weer verkeerde bestelling geleverd!! Niet normaal
26 nov 2022 om 19:30 Ik las veel slechte ervaringen, maar dacht ga toch proberen, ik vond alles niet slecht, het was redelijk warm en bestelling klopte ook, duurde wel Eventjes maar had geen haast.
25 nov 2022 om 22:12 Helemaal prima!
25 nov 2022 om 19:59 Alles was koud en de de friet ook nog droog…